Datingsite www.123secretdating.com review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

123secretdating.com review

30-11--0001

Bezoek website

123secretdating.com is een voormalig Nederlandse datingsite voor alle type qua contact. Ben je op zoek als single heer, dame of stel naar een éénmalige flirt, langdurige romance of vaste sexbuddy? Met 123secretdating.com zijn de mogelijkheden legio.

 

123secretdating.com opteerde voor een betrouwbare en persoonlijk aanpak. Registreren binnen de community kon door een klik op “Join”. Nadat je alle standaardgegevens (zoals een gebruikersnaam, wachtwoord , e-mailadres en geboortedatum hebt ingevuld), stuurt 123secretdating.com je automatisch door naar de foto-pagina. Alle nieuwe leden van 123secretdating.com zijn verplicht een foto te uploaden waarop hun gezicht herkenbaar is. Misschien een facet dat je doet terug schrikken, maar zeker niet ongewoon in dating-land. Zowel jij als de andere gebruikers van 123secretdating.com weten toch graag wat voor vlees ze in de kuip hebben? Voorts werkte 123secretdating.com vooral op soortgelijke wijze als andere datingsites. Via het zoekformulier links op de website kon je zoeken op basis van leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid en seksuele voorkeur tussen alle geregistreerde profielen. Wat opvalt is dat er voornamelijk veel mannen en stellen geregistreerd zijn op 123secretdating.com. Het aantal single dames kan je makkelijk op twee handen tellen. Echter zelf als single dame heb je dus voldoende vis in de vijver. Andere troeven van 123secretdating.com waren de duidelijkheid, gebruikersgemak en beperkt aantal fakers. Door de handmatige controle van elk profiel en de verplichting een profielfoto te uploaden, is het aantal fakers binnen 123secretdating.com beperkt tot een minimum. Via 123secretdating.com had je dus voldoende kansen om een spannende (al dan niet seks)date te plannen in jouw eigen streek.

 

Het is dan ook enorm jammer dat 123secretdating.com momenteel compleet offline is. Op het domein staat enkel een vermelding van de hosting dat de webmaster contact kan opnemen met de klantendienst. Of 123secretdating.com nog terug komt in zijn oorspronkelijke vorm is dus twijfelachtig.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl