Datingsite www.2gogo review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

2gogo review

30-11--0001

Bezoek website

Onder het motto van ‘je leeft toch maar één keer’ zorgt 2gogo.nl voor discreet en anoniem contact. Registreren binnen 2gogo.nl neemt letterlijk twee minuten tijd in beslag en is enorm eenvoudig. Klaar om het zelf te testen? Breng dan een bezoekje aan 2gogo.nl via www.2gogo.nl.

 

Via de button ‘Nu gratis aanmelden’ op de homepage, linkt 2gogo.nl je automatisch door richting het registratieformulier. Enkel nog een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres scheiden je van de honderden singles. Om gebruik te kunnen maken van alle diensten van de website, is het wel vereist om je registratie via de activatielink uit je mailbox te bevestigen. Wanneer je 2gogo.nl voor de eerste maal bezoekt, zal de website je verdacht bekend voorkomen. Het systeem achter 2gogo.nl is immers een standaard datingsysteem, waarvan er tientallen – misschien honderden Nederlandse datingsite gebruik maken. Een jammerlijke eerste ontmoeting dus. Met zijn felle blauwe en gele kleuren is 2gogo.nl ook niet onmiddellijk een website waarop je met plezier zou surfen. Wel goed is dat de geregistreerde profielen van er erg betrouwbaar en realistisch uitzien. Geen tientallen knappe, jonge, blonde dames die je met loze beloftes op de website onthalen, maar een duidelijke weerspiegeling van het doorsnee lid op 2gogo.nl. Snel zoeken naar een date? Via ‘Snel zoeken’ links op de website kun je zoeken op basis van eigen geslacht, gewenste geslacht, leeftijd en locatie. Vanuit de overzichtslijst kun je onmiddellijk iemand zijn profiel uitgebreid bezoeken, hem of haar aan je favorieten toevoegen, een bericht sturen of flirten. Jezelf aanmelden, zoeken binnen de ledendatabase, foto’s bekijken, profielen doorbladeren, flirten en zelfs berichten sturen is helemaal gratis binnen 2gogo.nl. 2gogo.nl is dus effectief een écht gratis datingsite. Als nieuw lid binnen de 2gogo.nl-community ontvang je standaard 35 credits. Zijn je 35 credits sneller op dan gepland? Via één van de voordelige bundels heb je zo weer honderden of duizenden credits in je portemonnee.

 

Ondanks de smakeloze template en standaard dating-systeem loont 2gogo.nl dus toch de moeite om eens verder te ontdekken.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl