Datingsite www.2swing.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

2swing.nl review

2swing.nl is al sinds 1996 actief als contactplatform voor swingers. 2swing.nl gaat naar eigen zeggen verder dan de doorsnee datingsites. Waar je normaal enkel je advertentie plaatst en afwacht op een reactie, kan je ook via 2swing.nl een eigen foto-album maken, zelfs videopresentaties posten, mailen, flirten, chatten en nog zoveel meer.

Iedereen binnen 2swing.nl kan zich gratis registreren voor een test-account. Gelukt? Dan beland je nadat je ingelogd hebt met de gegevens die je per e-mail ontving, automatisch op jouw persoonlijke homepage. Van daaruit kun je snel navigeren tussen de verschillende opties van de website. Via “Mijn account” kun je je profiel verder aanvullen of bewerken. Zoeken naar andere gebruikers van de website? Onder het vergrootglas links op de website staan enkele links om snel te zoeken, uitgebreid te zoeken, geavanceerd te zoeken of te zoeken op basis van profielnaam. Voor ons een vraag: wat is het verschil tussen uitgebreid en geavanceerd zoeken? Punt is wel dat beide opties enkel openstaan voor betalende leden. 2swing.nl beschikt ook over een hot or not-spel waarbij andere gebruikers foto’s kunnen beoordelen met een cijfer tussen de één en tien. Wil je zelf ook een commentaar posten bij een foto? Als VIP-lid kan je dit onbeperkt! Vooraleer 2swing.nl zelf profielen kan matchen, is het van belang om je matching-profiel zo eerlijk mogelijk in te vullen. Geef aan wat voor type contact je zoekt, wat je seksuele voorkeuren zijn, wat je uiterlijke kenmerken zijn, en laat 2swing.nl al het verdere werk doen. 2swing.nl verzamelde voor zijn leden ook enkele leuke swing-parties in de nabije toekomst.

Als gratis lid kan je je inderdaad kosteloos registeren en rondsurfen op de website, maar qua contactmogelijkheden zit je enorm beperkt. Zo kan je als gratis lid binnen 2swing.nl helemaal niet mailen, flirts sturen, chatten in de chatbox, foto’s beoordelen etc.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl