Datingsite www.50plusmatch-belgie review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

50plusmatch-belgie review

30-11--0001

Bezoek website

Op zoek naar een serieuze datingwebsite? Dan is 50plusmatch.be absoluut de juiste keuze. 50plusmatch.be richt zich als doelgroep voornamelijk op de actieve 50+er. Senioren hoeven de dag van vandaag immers helemaal niet meer onder te doen voor de kwikke 20ers en 30ers.

 

Schrijf je in via de homepagina en kom meteen in contact met duizenden gelijkgezinden. Tijdens het registratieproces vraagt 50plusmatch.be je naar enkele elementaire punten uit je leven. Welke opleiding je genoten hebt, hoe jouw droompartner er uit ziet, wat voor type contact je zoekt etc. Klaar? Dan is het enkel nog een kwestie van een profielfoto toevoegen en je profiel activeren vooraleer je toegang krijgt tot de hele website. Automatisch linkt 50plusmatch.be je nu door naar de homepage. Deze pagina hou je beter nauwlettend in het oog, want het is een bron van informatie. De 50 meeste recentste leden, de profielen die het laatst inlogden en de meest recentste posts op de Things2Share onder andere worden daar vermeld. Iemand gevonden die je aanspreekt? Stuur dan een berichtje via de mailbox. Voor je het weet heb je weer een reactie terug? Andere aanraders op 50plusmatch.be zijn de Videowall, Vandaag jarig, Timeline en Things2Share-pagina. Twijfel dus niet langer, maar wordt lid van de grootste datingcommunity voor 50+ers van België.

 

Als standaard lid schrijf je je niet alleen gratis in, je blijft ook gratis lid zolang je wenst. Overtuigd van de kwaliteiten van 50plusmatch.be? Dan is het Full membership een aanrader. Via dit betalend lidmaatschap kom je nog sneller in contact met andere personen op dezelfde golflengte. En dit reeds vanaf 0,25 euro/dag wanneer je voor een jaarabonnement kiest! Gratis daten zonder verplichtingen als senior? Dat is 50plusmatch.be.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl