Datingsite www.adult-match review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Adult-match review

30-11--0001

Bezoek website

Adult-match, de datingplaats voor volwassenen. Via Adult-match zoek je op één, twee, drie binnen een uitgebreid aanbod van duizenden Nederlandse singles. Allemaal zijn ze verschillend en op zoek naar andere zaken. Naar waar ze op zoek zijn? Dat ontdek je via hun persoonlijke profiel. Om hierop in te spelen, stelt Adult-match je bij registratie enkele belangrijke vragen. Ben je een man, vrouw of stel, op zoek naar een man, vrouw of stel en wat zijn je doelstellingen? Een echte loverelatie, LAT-relatie of éénmalig sexcontact? Kortom, de keuze is binnen Adult-match geheel aan jou.

 

Adult-match streeft naar een gebruiksvriendelijke en veilige website. Zo worden alle foto’s door een moderator gescreend vooraleer ze op de website verschijnen. Bovendien, zoals de naam van de website het zelf zegt (ADULT match), is Adult-match enkel geschikt voor volwassenen en personen ouder dan 18 jaar. Een controle van je leeftijd via een paspoort of rijbewijs is daardoor essentieel.

 

Als Trial member ontdek je gratis het merendeel van de website. Zo kan je andere gebruikers hun profielen bezoeken, hun foto’s bekijken, berichten versturen en tot drie knipogen (lees flirten) per dag versturen. Uniek aan Adult-match  is ook de websitechat. Alle gebruikers van Adult-match  kunnen in één chatbox met elkaar chatten. Op basis van je interesses (ondeugend, algemeen, etc) is er een specifieke chatgroep. Onbeperkt gebruik maken van alle diensten van Adult-match? Kies dan voor een upgrade van je membership. Reeds vanaf 5,- euro per maand staat de hele website ter jouwe beschikking. Gratis in contact komen met duizenden singles? Dan zit je goed bij Adult-match.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl