Datingsite www.afspraakje.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Afspraakje.nl review

Op zoek naar een afspraakje? Online flirten is een spannende en unieke manier om contacten te leggen met dames en heren uit heel Nederland. Via afspraakje.nl flirt je vrijblijvend, kosteloos en volledig anoniem.

Om je te registreren binnen afspraakje.nl volstaat het een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in te geven op de homepage van de website. Per direct word je profiel aangemaakt en kun je in enkele minuten tijd contact opnemen met honderden andere singles. In tegenstelling tot vele andere datingsites, beschikt afspraakje.nl niet over een uitgebreide zoekfunctie. De enige mogelijkheid qua zoeken is via de homepage van afspraakje.nl waarop je door de selectievakjes “erotisch”, “man”, “vrouw” en “met foto” aan te vinken, een selectiever overzicht krijgt van de profielen. Benieuwd wie jou profiel onlangs bezocht? Via “Home” en vervolgens “Jouw profiel is bekeken door” ontdek je het in een muisklik. Contact opnemen met een profiel? Dat kan per flirt, privé-bericht, of optie om een profiel toe te voegen aan je favorieten. De meest recent geregistreerde gebruikers tref je aan onder de button “Recent”. Jezelf registreren, het bewerken van je profiel, leden zoeken en foto’s bekijken is compleet gratis. Dat geldt zelfs voor de foto’s die andere leden eventueel zouden toevoegen aan hun privé-bericht! Wil je echter zelf een bericht sturen of antwoorden op een bericht, dan vraagt afspraakje.nl je één credit per bericht. Omgerekend één euro wanneer je weet dat je voor 10 euro 10 credits ontvangt.

Opmerkelijk is dat het merendeel van de geregistreerde gebruikers van het vrouwelijk geslacht is. Op zoek naar een stabiel en veilig platform om te sexdaten, pikante berichtjes over en weer te sturen, een langdurige romance op te bouwen of nog anders? Aanmelden binnen afspraakje.nl is compleet gratis en houdt geen enkel risico in.

Website Details
Verplicht betaald
1 stars
Ja
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl