Datingsite www.afspraakjes.eu review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Afspraakjes.eu review

30-11--0001

Bezoek website

Zoeken in duizenden dating profielen? Check dan zeker eens afspraakje.eu. Afspraakje.eu koppelt jou in enkele klinks met de droomman of –vrouw van je leven!

 

Registreren binnen afspraakje.eu kan heel eenvoudige en letterlijk in drie kliks. Geef eenvoudig je gewenste gebruikersnaam en wachtwoord in, en controleer je e-mail voor het verstuurde wachtwoord. Kwestie van je wachtwoord en gebruikersnaam nog in te vullen, en je datingavontuur kan starten. Belangrijk om contacten te leggen met de andere leden van afspraakje.eu, is het om je profiel aan te vullen. Binnen je profiel kan je onder andere aangeven hoe je er uiterlijk uitziet, wat je burgerlijke staat, opleiding en levensstijl is en waar je in het leven doorsnee belangstelling voor hebt. Na het invullen van deze gegevens kunnen ook andere profielen jou terugvinden via de zoekfunctie. Natuurlijk kun je ook zelf via de zoekfunctie aan de slag gaan. Op basis van zoekcriteria als leeftijd, geslacht en locatie vind je in een handomdraai de geknipte date. Als geregistreerd lid binnen afspraakje.eu kan je gratis profielen raadplegen, gratis verstuurde berichten lezen en steeds voordelig online daten. Standaard word je voor je registratie ook beloond met 35 credits, een bedrag dat je volledig kan opsouperen aan het versturen van flirts en berichten. Afspraakje.eu heeft ook voordelige andere pakketten voor meer berichten of flirts. Deze schommelen tussen de 65 credits voor 5,- euro en 4.236 credits voor 200 euro. Echter ben je via afspraakje.eu nergens toe verplicht: je 35 credits gebruik je zonder enige verplichting.

 

Afspraakje.eu is sinds 2004 al een vertrouwde speler binnen de datingmarkt. Een afspraakje maken met een man of vrouw in Nederland of België start dus via afspraakje.eu.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl