Datingsite www.bangameisjes review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Bangameisjes review

30-11--0001

Bezoek website

Op zoek naar leuke single meiden die momenteel online zijn voor een date? Dat is bangameisjes.nl. Bangameisjes.nl is een datingsite à la look de Facebook. De blauwe layout en dynamische vormgeving zal je dus niet onbekend voorkomen. Registreren binnen bangameisjes.nl kan gratis via het registratieformulier op de homepage.

 

Wanneer je inlogt binnen de datingsite, wordt je per direct doorgelinkt naar ‘Mijn account’. Daarbinnen peilt bangameisjes.nl onder andere naar je uiterlijke kenmerken, relationeel verleden, gewenste date etc. Alle antwoorden die je binnen deze pagina geeft, verschijnen ook voor andere bezoekers van jouw profiel. Via ‘Home’ beland je op de centrale homepage van bangameisjes.nl. Op deze pagina vind je een overzicht van de singles die het meest recent jouw profiel bezochten en een zoek-optie om alle leden van de website te verfijnen. Op zoek gaan naar een ander profiel kan gratis op basis van leeftijd, geslacht, locatie en de al dan niet aanwezigheid van een profielfoto. Hoewel de naam van de website doet vermoeden dat er enkele single meiden op bangameisjes.nl actief zijn, zal dus blijken via de zoek-optie dat ook vrouwen op zoek kunnen naar een single man. Elk profiel van de zoekresultaten kun je vervolgens verder gratis doorspitten. Naast de standaardvragen staan er steeds één of meerdere foto’s en een link om contact op te nemen met het profiel. Qua contactopties binnen bangameisjes.nl heb je de keuze tussen ‘Stuur een flirt’ en ‘Stuur een bericht’. Jezelf aanmelden, profielen zoeken, foto’s bekijken en ontvangen berichten lezen is helemaal gratis. Waar haalt bangameisjes.nl dan zijn inkomsten vandaan? Wel voor het sturen van een flirt en bericht werkt bangameisjes.nl met credits. Credit pakketten zijn er in alle maten en geuren: gaande van 10 tot 200 euro.

 

Kortom, bangameisjes.nl is een frisse, makkelijk navigerende en duidelijke datingsite. Helemaal top is dat je automatisch een melding krijgt tijdens het surfen wanneer een ander profiel jouw profielpagina bezoekt.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl