Datingsite www.be2.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Be2.nl review

be2.nl, meer dan dating met twee. Be2.nl is een datingwebsite die serieuze singles met elkaar in contact wil brengen. Hoe? Via zijn revolutionaire persoonlijkheidstest die je meer vertelt over jezelf, maar ook over een potentiële partner.

Na vervolledigen van de persoonlijkheidstest en verdere profielgegevens, loodst be2.nl je doorheen het single-aanbod van de website. Welke partners be2.nl je vooral aanraadt, vind je terug binnen “alle partneraanbevelingen”. Op basis van de unieke be2-index wordt bij elk profiel de bij jou passende score berekend. Des te hoger de be2-index, des te meer het profiel in kwestie bij jou zou moeten horen. Niet echt een geschikte partner teruggevonden? Dan ga je toch geheel zelf op zoek? Onder andere op basis van leeftijd, opleiding en lengte kan je het hele single-aanbod van be2.nl doorzoeken. In contact komen met een welbepaald profiel? Via de optie “Vraag het maar”, stel je gratis vijf vragen aan een welbepaald persoon. Wie weet boei jij ook de andere persoon wel, en is een conversatie zo gestart. Liever subtiel met elkaar in contact komen? Schrijf dan een profiel aan via een privébericht. Enkel de persoon in kwestie kan je bericht lezen, en er eventueel op reageren. Het onderste uit de kan halen binnen be2.nl? Kies dan voor het Premium-lidmaatschap. Voor circa 15,90 euro/maand kan je onbeperkt berichten sturen, onbeperkt “Vraag het maar”s versturen en steeds bekijken wie je profiel heeft bezocht. Met andere woorden allemaal opties die je kans op een geslaagde date aanzienlijk verhogen.

Problemen met een welbepaald persoon? Of stoot je op een onaanvaardbare foto? Geen probleem. De klantenservice van be2.nl staat je graag te woord. Lid worden van één van de grootste Nederlandse datingcommunity’s? Schrijf je dan gratis in binnen be2.nl.

 

Website Details
Verplicht betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl