Datingsite www.betrouwbaar-daten review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Betrouwbaar-daten review

30-11--0001

Bezoek website

Zoals de naam al doet vermoeden richt betrouwbaardaten.nl zijn peilen vooral op het betrouwbaar en vertrouwd daten. Of betrouwbaardaten.nl effectief zo eerlijk en betrouwbaar is als het zelf doet uitschijnen, testen wij graag voor je uit.

 

Wanneer je betrouwbaardaten.nl voor de eerste maal bezoekt zal de website je vrij bekend voorkomen. De lay-out en het systeem achter de website zijn identiek aan de vele andere gratis datingsites. Op een vernieuwend concept hoef je qua dating dus zeker niet binnen betrouwbaardaten.nl te hopen. Registreren binnen de betrouwbaardaten.nl-community kan via een klik op ‘Aanmelden’. Voor jezelf als nieuw lid aan te melden binnen de website volstaat het een gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres en geboortedatum in te geven. Alle andere info en gegevens die je vervolgens nog kwijt wil zijn volledig vrijblijvend. Jammer aan betrouwbaardaten.nl is dat de website over geen vrije teksten beschikt. Buiten wat aanklikformuliertjes zijn de mogelijkheden om jezelf voor te stellen aan het datingpubliek dus vrij beperkt. Zoeken naar andere leden kan ofwel per eenvoudig of geavanceerd zoeken. Eenvoudig zoeken kan onder andere per leeftijd, geslacht en locatie is helemaal gratis. Wil je echter ook uitgebreider zoeken, bijvoorbeeld op lengte, gewicht en andere uiterlijke kenmerken, dan kun je tegen een vergoeding van 0,80 euro/minuut geavanceerd zoeken. Uniek aan betrouwbaardaten.nl is wel dat berichten sturen 100% gratis is. In tegenstelling tot andere datingsites betaal je dus geen extra kosten voor het effectief contact opnemen met een profiel. Opgelet: hoewel betrouwbaardaten.nl beweert betrouwbare dates aan te bieden, lees je toch beter eens de kleine lettertjes van de website. Onder de algemene voorwaarden staat immers vermeld dat sommige profielen en advertenties fictieve personen zijn waarmee een fysieke afspraak niet mogelijk is. Dubieus om je website van betrouwbaardaten.nl te noemen.

 

Momenteel is betrouwbaardaten.nl helemaal offline. Of de website nog terugkeert met een nieuw concept en systeem blijft twijfelachtig.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl