Datingsite www.c-date.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 2.0/5 (3 stemmen )

stars

C-date.nl review

Christendates.nl is dé online dating community voor christenen. Zowel eenzame zielen op zoek naar een nieuwe vriendschap of singles op zoek naar een echte relatie, kunnen naar hartenlust profielen bekijken, contact opnemen en daten.

Christendates.nl onderscheidt zich van andere christelijke datingwebsites door zijn gebruiksgemak. Eenvoudig alle vereiste login gegevens invullen op de homepage, en je bent per direct lid van christendates.nl. Geen verplichte vragenlijsten of voorafgaande goedkeuring door een administratie. Na je registratie ben je onmiddelijk datensklaar. Net als vele andere christelijke datingwebsites vraagt christendates.nl een kleine vergoeding voor het full membership. Via dat bedrag probeert christendates.nl van zijn website een veilige en efficiënte datingomgeving te maken, zij het in een christelijk kleedje.

Jammer genoeg sloot eind vorig jaar christendates.nl de deuren. Of christendates.nl nog terug komt met een vernieuwde website of dat het liedje van de datingssite voor goed uitgezongen is, blijft een raadsel. Regelmatig www. christendates.nl eens bezoeken is dus de boodschap.

C-date.nl review, 2.0 out of 5 based on 3 ratings

Website Details
Verplicht betaald
1 stars
Ja
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 2.0/5 (3 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl