Datingsite www.camgirl-dating review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Camgirl-dating review

30-11--0001

Bezoek website

Camgirldating.nl is een kleine, maar leuke website om in het oog te houden. Binnen camgirldating.nl hoef je je helemaal niet te registreren, verplichte persoonlijkheidstests te doorlopen of ellenlange vragenlijsten te beantwoorden vooraleer je aan de slag kan. Nee, simpelweg camgirldating.nl openen, kijken welke camgirls actief zijn en één van hen aanspreken. Enorm eenvoudig dus.

 

De verschillende camgirls die actief zijn voor een sexdate staan opgelijst op de homepage. Door de gebruikersnaam van hem of haar aan te klikken, word je automatisch doorgelinkt naar de uitgebreide profielpagina. Daarop staat een iets langere omschrijving van het profiel, de antwoorden op enkele basisvragen (zoals leeftijd, locatie, cupmaat, uiterlijk etc) en een fotoalbum met een vijftal foto’s. Door op de button ‘Chat nu’ onder het profiel te klikken, wordt je chatgesprek na betaling meteen gestart. Vooraleer je dus effectief aan de slag kan met daten of chatten, pikt camgirldating.nl graag zijn graantje mee. Betalingen binnen camgirldating.nl verlopen via de vaste of mobiele telefoon en schommelen qua prijs rond de 2 euro per minuut. Als nieuwe bezoeker van camgirldating.nl krijg je wel standaard 10 minuten bonus. Voor de prijs van één minuut kun je dus alvast 11 minuten chatten. Voorts heeft de website van camgirldating.nl weinig om het lijf. Links staat een lijstje met een tiental linkpartners en bovenaan de website vind je respectievelijk links om de website aan je favorieten toe te voegen, een link die je doorstuurt naar een site vol reviews rond datingsite en de contactpagina.

 

Op zoek naar een andere manier qua daten? Of zin in een geile sexchat? Breng dan eens een bezoekje aan camgirldating.nl via www.camgirldating.nl.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl