Datingsite www.celesse.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 3.0/5 (1 stem )

stars

Celesse.nl review

Celesse.nl is een doorsnee datingsite waar zowel singles op zoek naar liefde, vriendschap of gewoon gezellig contact op terecht kunnen. Jezelf gratis aanmelden binnen celesse.nl kan via de button “Gratis aanmelden”. Celesse.nl verwelkomt je graag met de boodschap dat registreren compleet gratis en vrijblijvend is.

Hoewel de website bij een eerste bezoek nogal eenvoudig en beperkt oogt, heb je via celesse.nl talloze mogelijkheden qua contact. Zo vind je bijvoorbeeld onder “Instellingen” verschillende links naar respectievelijk de pagina om je profiel te updaten, ontvangen berichten te lezen, nieuwe foto’s te uploaden, profielen toe te voegen aan je favorieten, bijkomende credits aan te schaffen en zelfs je profiel onmiddellijk te verwijderen. Zoals je misschien al op de homepage van de website zag, draait het binnen celesse.nl vooral om zien en gezien worden. Random profielen worden continu voorgesteld aan iedere bezoeker van de website. Meer info over een welbepaald profiel? Klik dan de profielfoto of gebruikersnaam aan. Een klik op de foto brengt je op een pagina waar je de foto kan beoordelen met x aantal sterren tussen één en vijf. Een klik op de profielnaam brengt je dan weer naar de uitgebreide profielpagina. Contact opnemen kan onder andere per flirt, bericht of favorieten-optie. Een faker/valspeler gezien? Meld hem of haar dan aan via de “Meld als neplid”. Op zoek naar een romantisch of geil verhaal? Onder “Verhalen” vind je een overzicht van verschillende zelfgeschreven verhalen. Speels, maar vooral fantasierijk. Via het fotomenu rechts op de website kan je dan weer de profielen van celesse.nl ook sorteren op basis van meest bekeken, laatst toegevoegd, random foto’s of best beoordeeld.

Jezelf registreren, je profiel updaten en andere profielen bekijken kan helemaal gratis. Verder contact met een welbepaald profiel? Dan kan je via “Instellingen” en vervolgens “Mijn credits” bijkomende credits per iDeal, Paysafecard of telefoon aankopen.

Celesse.nl review, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Website Details
Verplicht betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 3.0/5 (1 stem )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl