Datingsite www.christian-match review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Christian-match review

30-11--0001

Bezoek website

Christianmatch.nl is dé grootste christelijke datingsite van Nederland. Zowel jong als oud kan binnen christianmatch.nl op zoek gaan naar een partner tussen de 2.300 evangelische en reformatorische singles.

 

Het concept christianmatch.nl ontstond uit de eigen ondervindingen van de redactie. Weinig datingwebsites richten zich op de christelijke levensstijl en –wijze. Onder andere seks, losbandigheid en dating wordt voorgesteld als een gebruiksvoorwerp. Klaar? Simpelweg vervangen. Nee, via christianmatch.nl ben je zeker van een vertrouwde en christelijke datingomgeving. Net als jij zijn meer dan 2.300 op zoek naar de ware partner voor het leven. En dat christianmatch.nl effectief werkt bewijzen de vele succesverhalen. Twee paren vertellen graag hun ondervindingen en resultaten van christianmatch.nl. Beiden stapten ze zelfs inmiddels in het huwelijksbootje! Om je zelf de proef op de som te kunnen laten nemen, is registeren binnen christianmatch.nl geheel vrijblijvend. Twee weken lang kan je onbeperkt profielen en foto’s bekijken, of e-mails en e-cards versturen. Telkens natuurlijk met de nodige discretie en sereniteit. Bovendien kun je steeds chatten in de christelijke chat, of mee discussiëren op het forum. Mogelijkheden troef dus, zonder dat je ergens aan vast zit. Overtuigd geraakt tijdens je proeflidmaatschap? Dan verleng je reeds vanaf 5 euro per maand je abonnement. Als volwaardig lid kan je voorts ook mee op speeddate gaan of deelnemen aan de single reizen.

 

Ook wanneer je gewoon wilt ontspannen of babbelen over geloof in jouw leven, is christianmatch.nl de perfecte uitvalsbasis. Schrijf je dus vandaag nog in via www. christianmatch.nl en word lid van de grootste christelijke datingcommunity van Nederland en België.

Website Details
Betaald
1 stars
Ja
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl