Datingsite www.clixxz.com review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Clixxz.com review

30-11--0001

Bezoek website

Clixxz.com, een nieuwe vorm van daten. Clixxz.com is niet alleen een aanrader op vlak van relaties en dating, maar kan een geknipt middel zijn om sporten of vrije tijd leuker te maken. Via clixxz.com ontdek je mensen met gedeelde interesses en passies in slechts enkele kliks!

 

Zoals andere traditionele dating- en contactwebsites probeert clixxz.com een duidelijk beeld van je te vormen op basis van enkele vragen. Ben je slank gebouwd, welk kleur van haar en ogen heb je, wil je ooit kinderen, wat is je relationele situatie, etc.: klassieke vragen die onmiddellijk voor andere profielen een kort overzicht van je geven. Om het datingaspect persoonlijker te maken is elk lid verplicht een profielfoto te uploaden. Niet getreurd, een foto speelt alleen maar in je voordeel. Een foto geeft een eerste indruk en zal bepalen of andere profielen al dan niet verder klikken om contact met je op te nemen. Om helemaal goed van start te gaan op de website, verzamelde clixxz.com binnen “Goed profiel maken?” enkele andere starterstips. Zoeken binnen de contacten van clixxz.com? Dat kan via “Eenvoudig zoeken” of “Uitgebreid zoeken”. Clixxz.com is ook veel meer dan een traditionele datingwebsite. De website probeert immers de community en levendigheid van zijn website zo actief mogelijk te houden. De mogelijkheid om andermans profiel te beoordelen met sterren of met anderen contact op te nemen via een Buzz, knipoog of bericht zijn daar enkele voorbeelden van. Benieuwd naar wie er zich in jouw omgeving bevindt? Check dan zeker eens de leden in je buurt. Op basis van kaarten van Google Maps geeft clixxz.com weer welke leden in jouw buurt wonen. Wie weet wel jouw nieuwe droompartner?

 

Omdat clixxz.com nog een relatieve nieuwe website is, kunnen geactiveerde leden gedurende 6 maanden gratis genieten van het full membership. Ontdek het zelf!

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl