Datingsite www.crosspoint review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Crosspoint review

30-11--0001

Bezoek website

Crosspoint.net is de allereerste en nog steeds meest succesvolle Nederlandstalige datingsite voor Christenen. In het verleden een relatie gehad, maar liep die jammer genoeg spaak? Of nog nooit de ware jongen of meisje mogen tegenkomen? Geen probleem. Crosspoint.net begeleidt je graag richting een mooie toekomst.

 

Klaar voor een nieuwe wending in je leven? Meld je dan gratis aan voor het proefabonnement van de website. Vervolledig alle vragen uit de vier stappen en bevestig je registratie via de actievatielink uit jouw postvak-in. Per direct krijg je toegang tot de hele website en alle opties. Crosspoint.net werkt met een professionele redactie, zowel algemeen als technisch. Vragen of problemen? De klantenservice helpt je graag verder. Voorts biedt crosspoint.net je dating aan in alle discretie en de mogelijkheid om het proefabonnement zelf de proef op de som te nemen. Geregistreerd? Zoek dan eens via de Snel zoeken-optie rechts op de website. Alle zoekresultaten worden alfabetisch en op basis van leeftijd voor jou gerangschikt. Crosspoint.net zelf het werk laten doen? Ook dat kan. Via “Mijn matches” ontdek je dagelijks wie er volgens crosspoint.net het beste bij jou past. Sinds zijn start mocht crosspoint.net al bijna 3 miljoen bezoekers op zijn website verwelkomen. Dat crosspoint.net zijn abonnementsgeld van 7,50 euro per maand dan ook waard is, bewijzen de cijfers.

 

Via crosspoint.net kan je niet alleen op zoek gaan naar een christelijke partner, je kan ook je vriendenkring uitbreiden of een activiteit organiseren. Jij bent een jongere met welke kerkinrichting ook? Dan is crosspoint.net voor jou een aanrader!

Website Details
Betaald
1 stars
Ja
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl