Datingsite www.damn-online.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Damn-online.nl review

Damn-online.nl is geen gamewebsite om het populaire dammen-spel online te spelen. Damn-online.nl is wel de heetste 18+ community van Nederland. De grote troef van damn-online.nl: alles kan, niets moet. Jij beslist!

Jezelf gratis registreren kan via de link naast “Welkom gast”. Automatisch maakt damn-online.nl een persoonlijke link voor je aan (deze kan je vinden als damn-online.nl/jouwaccountnaam). Andere leden en bezoekers kunnen vanaf dan dus je snel en eenvoudig bereiken. Damn-online.nl is een site die zich niet alleen richt op het matching-gedeelte. Met de opties om je gemoedstoestand te delen, extra foto’s te uploaden, je Twitter-account aan je profiel te koppelen etc., maakt damn-online.nl deel uit van een grote community. Vanuit je persoonlijke homepage kan je via “Beheer items” nieuwe items toevoegen aan je profiel. Onder andere kan je van hieruit blogs posten, foto’s beheren, muziek uploaden, groepen oprichten, evenementen aanmaken etc. Links van deze “Beheer items” staan de meest actieve leden van de website, met daarbij het aantal geïnviteerde gebruikers door hen. Alle verschillende functies van de website kunnen ook bezocht worden via de navigatiebalk bovenaan de website. Ietwat klein en subtiel, maar even effectief. Top is dat je je profiel zoveel kan restylen als je zelf wil: een nieuwe achtergrond, leuke foto’s, muziek wanneer bezoekers je profiel bezoeken, instellen wie jouw profiel kan bezoeken enzo. Binnen damn-online.nl ben jij het die de touwtjes in handen heeft. Gratis leden kunnen binnen damn-online.nl een profiel aanmaken, dit updaten, andere bezoekers bekijken en foto’s doorbladeren, maar voor te zoeken in het ledenaanbod en het sturen van berichten verplicht damn-online.nl je eerst een fake-test te doorlopen. Op die manier probeert damn-online.nl het aantal fakers en valsspelers zoveel mogelijk te beperken.

Deelnemen aan een zinderende en geile community? Registreer je dan gratis via damn-online.nl en doe vandaag nog de fake-test.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl