Datingsite www.date-prive review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Date-prive.nl review

Discreet op avontuur gaan? Of heb je een relatie die niet te vervangen is, maar ontbreekt er iets op seksueel vlak? Dateprive.nl is een datingsite voor alle volwassenen op zoek naar spanning en avontuur op relationeel vlak. Met de mogelijkheid om je gratis aan te melden en 100% anoniem contact op te nemen, weet je meteen wat de troeven van dateprive.nl zijn.

Zoals hierboven vermeld is registeren binnen dateprive.nl helemaal gratis en vrijblijvend. Je bepaalt geheel zelf welke gegevens je invult tijdens het registeren en kan zelf je profiel per direct van de website verwijderen. Voor deze laatste volstaat het “Klik hier om je profiel te verwijderen” aan te klikken en je beslissing te bevestigen. Dateprive.nl werkt voor het datingaspect met een eigen matching-systeem. Hiervoor is het van belang dat dateprive.nl een zo goed mogelijke inkijk krijgt in je privé- en relationele leven. Vul dus je profiel zo waarheidsgetrouw mogelijk in! Een profiel gevonden dat je niet meer uit het oog wil verliezen? Voeg hem of haar dan toe aan je persoonlijke “Hotlist”. Dateprive.nl maakt een duidelijk onderscheid tussen gewone (gratis) leden en VIP (betalende) leden. Troeven als VIP-lid zijn: het feit dat jouw matches gratis je profiel kunnen bekijken, andere profielen gratis de berichten kunnen lezen die jij verstuurd hebt, je maandelijks 50 nieuwe berichten kan versturen en andere VIP-leden gratis kan bekijken. Allemaal punten die je kans op een sexdate aanzienlijk verhogen. Qua prijs situeert het VIP-lidmaatschap zich tussen de 24,95 en 39,95 per maand afhankelijk van de duurtijd van je abonnement.

Registeren, je profiel bewerken en de website bezoeken is compleet gratis. Het is pas vanaf wanneer je effectief contact wil opnemen dat dateprive.nl een geupgrade lidmaatschap vraagt. Dateprive.nl lijkt dus een gratis contactsite, maar voor effectief contact moet je toch in de buidel tasten.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl