Datingsite www.datecontactcom review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Datecontactcom review

30-11--0001

Bezoek website

Date-contact.com noemt zichzelf de beste datingsite van Nederland en België. Zelf de proef op de som nemen? Registreer je dan snel en ontdek samen met ons de voordelen van date-contact.com.

 

De website van date-contact.com werd opgericht op basis van het populaire facebook-design. Het registratieproces en uiterlijk van de website ziet er bijna krak hetzelfde uit. Echter realiseer je goed: via date-contact.com ben je niet op je traditionele Facebook, maar op een echte, actieve datingcommunity. Een absolute aanrader op de website is “Hot or not”. Via deze optie leer je niet alleen de andere profielen van de website kennen, maar leer je ook een kritisch beeld te vormen ten op zichte van liefde en romantiek. Top is dat je bij elke foto binnen hot or not ook meteen het bijhorende profiel vermeld krijgt. Contact opnemen kan via een simpele klik op de profielnaam van de foto. Subtieler te werk gaan? Verstuur dan een virtuele kus of kies voor de optie “Toon interesse”. Op die manier wordt het andere profiel op de hoogte gesteld van jouw interesse in hem of haar. Live chatten of een videochat starten? Dat kan. Voor een kleine prijs van 17,- euro/maand krijg je toegang tot alle mogelijkheden van date-contact.com. Dit bedrag kan je onder andere afrekenen per Visa, Paypal, Mastercard of je eigen vertrouwde bank. Uniek is dat je bij elke upgrade van lidmaatschap een gratis cadeau krijgt! Geen geld spenderen en zelf je credits verdienen? Ook dat kan. Nodig je real life vrienden uit voor deelname en de website, en je wordt automatisch beloond met gratis credits.

 

In contact komen met honderden andere singles uit Nederland of België? Zoals de naam het zelf zegt, is date-contact.com dé bemiddelbaar voor dating en contact.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl