Datingsite www.dateinstyle.eu review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Dateinstyle.eu review

30-11--0001

Bezoek website

Dateinstyle.eu is één van de meest recente datingssite in de Benelux. Wil je daten in stijl met honderden andere stijlvolle singles? Dan weet je waar je terecht kan.

 

Registreren kan eenvoudig via de homepage van de website. Na het invullen van enkele standaardgegevens als je gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres en geboortedatum, ben je onmiddellijk up to date op de website. Top is dat de website bezoeken in drie verschillende talen kan. Is je moedertaal Nederlands, maar wil je ook in contact komen met anderstalige singles? Dan registreer je je eenvoudig toch in het Nederlands? Dateinstyle.eu zorgt voor de rest. Zoeken binnen alle singles van dateinstyle.eu kan via het zoekformulier op de homepage van de website. Wil je uitgebreider zoeken? Kies dan voor de zoekoptie “Geavanceerd zoeken”. Door de verschillende zoekopties en selectiemogelijkheden, kom je zo bij de geschikte partner terecht. Het feit dat dateinstyle.eu tot in de loop van 2012 een gratis full membership hanteert, maakt de website helemaal af. Dit doet het om zijn website zoveel mogelijk in de aandacht te plaatsen en voor bezoekers aantrekkelijk te maken.

 

Momenteel (december 2012) is de website van dateinstyle.eu tijdelijk offline. Ofwel is dateinstyle.eu bezig aan één van zijn grotere updates, ofwel is de datingssite jammer genoeg verdwenen. Hoe het met dateinstyle.eu afloopt, blijft dus nog even afwachten.

 

Daten in stijl met honderden andere singles uit België, Nederland of Luxemburg? Kies dan voor dateinstyle.eu.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl