Datingsite www.datemenow.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Datemenow.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Datemenow.nl is één van de nieuwste speler op de online datingmarkt. Geen saaie vragenlijsten, steeds terugkerende opsommingen of cliché-profielen. Nee, datemenow.nl geeft online daten een geheel nieuwe wending.

 

Datemenow.nl probeert zijn diensten zo actueel en uniek mogelijk te maken. Vandaar dat de website op dit moment (november 2012) druk in de weer is met zijn nieuwe release. Was je al reeds lid op de website? Geen probleem. Alle lidmaatschappen werden tijdelijk bevroren, en zullen na de release van de nieuwe website gewoon weer doorlopen. Top aan de nieuwe website is dat elk nieuw lid één maand gratis de website kan uitproberen. Na verloop van de maand, stopt automatisch je abonnement. Dan overtuigd van de diensten van datemenow.nl? Dan verleng je probleemloos je bestaande abonnement. Reeds bestaande full members krijgen bovendien een verdubbeling van hun lidmaatschap als dank voor vertrouwen!

 

Datemenow.nl is dus zeker de moeite om in het oog te houden. Wanneer de nieuwe website gelanceerd wordt zullen duizenden singles zich bliksemsnel weer beginnen inschrijven. Veilig online in contact komen met andere singles en daten? Kies dan voor datingwebsite datemenow.nl.

Website Details
Betaald
1 stars
Ja
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl