Datingsite www.datemetoma review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Datemetoma review

30-11--0001

Bezoek website

Op zoek naar een datingsite waarop niet alleen frisse, jonge dames en heren je scherm vullen? Of vind je op doorsnee datingsites niet echt onmiddellijk iemand met dezelfde mentale leeftijd? Probeer dan eens datemetoma.nl uit. Datemetoma.nl is dé bemiddelingsplaats voor 50+ers op zoek naar een actief seksleven en intiem contact.

 

Jezelf aanmelden als nieuw lid kan via een klik op ‘Inschrijven’. Datemetoma.nl vraagt je onder andere naar een gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord en leeftijd. Hoewel de website verklaart zich hoofdzakelijk te richten op 50+ers en oudere senioren, kun je je perfect als jonger lid inschrijven op de website. Met andere woorden: als montere twintiger een voorkeur voor geile senioren? Ook dan ben je bij datemetoma.nl aan het juiste adres. Het systeem achter datemetoma.nl is vrij beperkt en minimalistisch. Wanneer je bent ingelogd verschijnt er links een menubalk met een tiental verschillende pagina’s. Allereerst heb je pagina’s die je doorlinken naar de opties om je profiel te bewerken, nieuwe foto’s te uploaden of je eigen profiel te bekijken. Zoeken naar andere leden kan via ‘Bekijk profielen’. Op deze pagina verschijnt er automatisch een overzicht van 32 random profielen met bijhorende profielfoto en geslacht. Echter op basis van provincie en land kun je zo alle geregistreerde leden van datemetoma.nl doorspitten. Contact opnemen met een ander profiel van datemetoma.nl kan enkel per privébericht. Geen flirts, knipoogjes of favorietenmogelijkheid dus. Het lezen van ontvangen berichten is helemaal gratis. Enkel voor het versturen van een bericht rekent datemetoma.nl één credit aan. Prijzen voor deze credits schommelen tussen de 0,50 en 1,30 euro per credit (afhankelijk van het aantal credits dat je aankoopt). Datemetoma.nl is wel een actieve datingsite. Gemiddeld zijn er steeds een 15tal leden online die allemaal op zoek zijn naar een sexdate.

 

Binnen de niche van daten met senioren is datemetoma.nl dus een prima alternatief. Gratis registratie, gratis zoeken en toch voordelig contact opnemen door de credits van +- kostprijs 50 cent.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl