Datingsite www.datevergelijk review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Datevergelijk review

30-11--0001

Bezoek website

Een top tien van de beste datingsites? Dat vind je bij datevergelijk.nl. Datevergelijk.nl vergelijkt voor jou de beste en meest courante datingsites op hun sterke en zwakke punten. Als single-zijnde is datevergelijk.nl dus absoluut een must.

 

Je bent een vrijgezel en hebt door omstandigheden nooit de ware persoon ontmoet? Of je twijfelt of je huidige relatie echt wel datgene is waar je naar op zoek bent? Via datevergelijk.nl vind je snel de weg naar de voor jou geknipte datingsite. In feite is datevergelijk.nl maar een vrij basis en monotone website. Datevergelijk.nl bestaat uit welgeteld één pagina, waarop alle info gecentraliseerd staat. De top tien datingssites volgens datevergelijk.nl staan van één naar tien geordend onder de header. Bij iedere site vind je een korte omschrijving met de beste punten, een beoordeling op vier sterren, een link naar de website en een uitgebreidere toelichting. Zo kan je bij elke datingsite lezen op wat voor doelgroep ze zich specifiek richt en hoeveel leden de website voor zijn conto mag nemen. Leuk is dat alle beoordelingen van datevergelijk.nl zelfgeschreven en uniek zijn. Geen standaardanalyses of recensies die je overal aantreft, maar stuk voor stuk betrouwbare beoordelingen.

 

Jammer genoeg werd enkel nog maar de top vijf beoordeeld met een uitgebreidere recensie, en is het voor de nummers zes tot tien nog even afwachten. Binnenkort beloofd datevergelijk.nl echter ook te komen met datingtips, suggesties voor een optimale profieltekst en nog veel meer. Een site om in het oog te houden dus.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl