Datingsite www.datevrienden.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 1.0/5 (1 stem )

stars

Datevrienden.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Waarom kiezen voor datevrienden.nl? Omdat het een eenvoudige manier is om snel contact te leggen met honderden andere singles uit Nederland en België.

 

Na registratie met je persoonlijke gegevens, kan je onmiddellijk van start gaan op de website. De overzichtsbalk op de homepage geeft aan hoever je gevorderd ben met je profiel. Pas na het vervolledigen van je gegevens, plaatsen van een advertentie en bijhorende foto’s, ben je zoekensklaar op de website. Handige tip van datevrienden.nl: profielen met een profielfoto worden tot 3x sneller gevonden. Vergeet je profielfoto dus zeker niet toe te voegen tijdens het opstellen van je profiel! Benieuwd naar wie er nog allemaal op de website rondsurft? Zoeken kan binnen de single-database van datevrienden.nl op basis van geslacht, leeftijd en regio. Eventueel kan je zelfs aangeven dat enkel profielen met een profielfoto in je zoekresultaten worden opgenomen. Via datevrienden.nl kan je contact opnemen op diverse wijzen. Zo kan je steeds een flirt sturen, of serieuzer: een e-mail. Alles ingevuld op de website? Datevrienden.nl beloond je automatisch met gratis e-mailtegoed. Met de twee gratis e-mails die je kan sturen, is de stap richting een serieuze relatie alvast goed gezet. Per iDeal, Mistercash, Paypal of telefoon kan je naderhand je e-mailtegoed nog opwaarderen of upgraden naar een betalend membership.

 

Uniek is de “Ik voel mij”-functie. Had je een baaldag, of net een hele leuke dag achter de rug? Deel het met de andere gebruikers van de datevrienden.nl-community. Succes!

Datevrienden.nl review, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 1.0/5 (1 stem )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl