Datingsite www.dating-vergelijker review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Dating-vergelijker review

30-11--0001

Bezoek website

Op zoek naar een website die je op een compacte manier alle nuttige info geeft rond een datingsite? Ontmoet dating-vergelijker.nl. Dating-vergelijker.nl is een Nederlandse website die de meest courante datingssites omschrijft op basis van enkele hoofdkenmerken.

 

Benieuwd hoe de populairste datingssites het doen volgens de beoordelingen van dating-vergelijker.nl? Bekijk dan simpelweg eens de homepage. Op de homepage vind je een korte omschrijving van de website, het juiste ledenaantal, een quotering op vijf hartjes en een link om je effectief in te schrijven. Via de linker navigatiebalk kan je snel switchen tussen de verschillende categorieën van datingssites, zijnde Homo dating, 50+ dating, Student dating, Hogeropgeleiden dating en erotiek dating. Dating-vergelijker.nl richtte voor elke datingssite ook een uitgebreidere infopagina op. Daarop vind je nogmaals de meest belangrijkste punten vermeld, vergezeld van extra info over de manier van werken. Ook als bezoeker van dating-vergelijker.nl kan jij actief je steentje bijdragen. Via de knop “Ervaringen” wordt je onmiddellijk doorgelinkt naar de persoonlijke ervaringen van andere bezoekers. Is die datingssite wel zo “gratis” als ze beweert? Of schuilen er toch nog onverwachte addertjes onder het gras?

 

Dating-vergelijker.nl somde voor jou ook enkele datingtips op onder “Dating tips”. Wat vermeld je beter niet op je profiel, en wat net wel? Hoe spreek je een profiel aan? Dating-vergelijker.nl leert je zo de kneepjes van het vak rond online dating. Als fervente online dater is “Acties-aanbiedingen” ook een aanrader. Alle betaalde datingssites die momenteel een actie of promotie hebben lopen, worden daar vermeld met hun actie. Een leuk etentje wanneer je een betaald abonnement neemt, een gratis dinercheque, twee maanden voor de prijs van één enzo. Dating-vergelijker.nl, dat is de beste gratis datingssites op een rijtje.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )




E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl