Datingsite www.datingklik review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Datingklik review

30-11--0001

Bezoek website

Datingklik.nl is dé datingssite voor alleenstaanden en singles. Ben je het zat om telkens alleen naar de bioscoop of theater te moeten gaan? Of wil je graag eens een avontuurlijke reis met twee beleven? Waag dan je kans via datingklik.nl. Niet alleen kun je via de site vrienden voor het leven maken, maar misschien staat ook wel die droomvrouw of –man zo voor de deur.

 

Datingklik.nl is een 100% gratis datingssite. Registeren kan via een eenvoudige klik op “Registreer me” op de homepage. Na het vervolledigen van het registratieproces krijg je meteen toegang tot de hele website. Zo kan je onder andere meteen je profiel updaten, de vragenlijsten beantwoorden, zelf foto’s toevoegen en sorteren in verschillende mappen, op zoek gaan naar andere singles en contact opnemen via de verschillende contactmogelijkheden. De meeste datingssites hebben enkel een flirt- en berichtenfunctie voor handen. Datingklik.nl doet echter beter! Via datingklik.nl kan je naast flirten en berichten sturen ook anoniem chatten en anoniem berichten sturen. Maak het datingavontuur nog wat spannender en kies voor een anonieme contactoptie. Op die manier kun je elkaar zonder vooroordelen echt beter leren kennen.

 

Op dit moment (december 2012) is de website van datingklik.nl offline. Wat daar de precieze reden voor is, is voor ons ook onbekend. Misschien opent de website binnenkort zijn deuren in een nieuw kleedje, ofwel wordt het overschakelen naar een andere datingssite. Datingklik.nl was nochtans met zijn 100% gratis registratie één van de meerwaardes op internet.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl