Datingsite www.datingprofielen.net review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Datingprofielen.net review

30-11--0001

Bezoek website

Datingprofielen.net is een gratis dating- en ontmoetingssite. Hoewel de titel van de website zou doen vermoeden dat alle singles zich kunnen aanmelden, is het doelpubliek van datingprofielen.net nochtans ‘vrouwen op zoek naar een man’. Top in vergelijking met doorsnee datingsites waar ongeveer 60 à 70 procent van de gebruikers van het mannelijke geslacht is.

 

Wanneer je even verder kijkt dan alleen de homepage, zal je opmerken dat er geen enkele link is om je aan te melden of in te loggen op de website. Hoe zou je dan gratis je profiel kunnen aanmaken en zoeken als man naar een single vrouw? Links op de website vind je wel een overzichtelijk datingmenu met alle verschillende categorieën van geregistreerde vrouwen. Respectievelijk vind je er de categorieën Vrouwen in Zuid-Holland, Vrouwen in Noord-Holland, Vrouwen uit Drenthe, Vrouwen uit Gelderland, Vrouwen uit Friesland, Vrouwen uit Overijssel, Vrouwen uit Flevoland, Vrouwen uit Limburg, Vrouwen uit Noord-Brabant, Vrouwen uit Zeeland, Vrouwen van 18 tot 25 jaar, Vrouwen vanaf 25 jaar tot 40 jaar en Oudere vrouwen dating 40+. Met andere woorden: voor elke locatie en leeftijd is er een aparte pagina. Echter wanneer je doorklikt op één van de pagina’s verschijnt er weinig nieuws: je word enkel opnieuw doorgestuurd richting de homepage. Van een echte zoekoptie is er dus absoluut geen sprake. Dan maar de proef op de som nemen en een welbepaald profiel aanklikken. Wanneer je dat doet, linkt datingprofielen.net je door naar een externe datingsite waarop inderdaad het welbepaalde profiel geregistreerd staat. Echter vooraleer je contact met hem of haar kan opnemen, moet je je opnieuw op deze datingsite aanmelden.

 

Of datingprofielen.net dus zijn meerwaarde op datingvlak heeft, is dus zeker twijfelachtig. De profielen op de website ogen realistisch, maar brengen je uiteindelijk naar niets. Jammer.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl