Datingsite www.lexa.nl
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Lexa.nl review

Lexa.nl is één van de meeste actieve datingwebsites op het internet. Gemiddeld zorgt Lexa.nl wekelijks voor 35.000 dates in heel Europa. Het aantal criteria en mogelijkheden om je profiel te personaliseren, zijn dan ook enorm. Op basis van enkele gerichte vragen als vrije tijd, sport, werk en liefdesverleden probeert Lexa een totaalbeeld van jou te schetsen. Achteraf kun je met deze gegevens de matchende partner voor jou vinden. Daarvoor is er bijvoorbeeld “The daily 6”, een programma dat gratis dagelijks zes matchende profielen met jou uitzoekt. Boeit één van de zes jou? Via het vinkje wordt het matchende profiel automatisch aan jouw favorieten toegevoegd, en kan je onmiddellijk contact opnemen met hem of haar.

Liever zelf de touwtjes in handen nemen? Zoek dan binnen het single-aanbod op basis van leeftijd, postcode en recentste activiteit. Benieuwd waar je je profiel zou kunnen verbeteren, of wat er schort aan je persoonlijkheid? Doe dan de gratis persoonlijkheidstest via de website. De antwoorden die je via de test ingeeft zijn compleet vertrouwelijk en worden niet met andere singles gedeeld. Handig, toch? Sinds kort heeft Lexa ook een eigen iPhone en Android applicatie, waardoor je continu bereikbaar bent voor nieuwe ontmoetingen.

Alle diensten van Lexa.nl zijn gratis te proberen en te ontdekken. Wil je het onderste uit de kan halen? Kies dan voor het full membership van Lexa.nl. Via het full membership kan je stiekem flirten, berichten lezen en versturen, uitgebreid in het single-aanbod zoeken en zoveel meer. Reeds vanaf 9,95 euro/maand is dit allemaal mogelijk! Kortom, met Lexa.nl vind je in een oogwenk een geschikte vrouw of man van eender welke leeftijd terug.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl