Datingsite www.datingspot.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Datingspot.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Datingspot.nl is een serieuze manier om in contact te komen met honderden andere singles uit Nederland en omstreken. De website richt zich voornamelijk op oudere volwassenen op zoek naar een relatie of nieuwe vriendschapsband.

 

Datingspot.nl hanteert naar eigen zeggen een strikt controle- en registratiebeleid. Nieuwe profielen kunnen pas aan de slag op de website na een handmatige controle door de webmasters. Op die manier probeert de website zoveel mogelijk komaf te maken met fake profielen en dames op zoek naar geld. Handig is dat alle opties binnen datingspot.nl gratis zijn. Zo kan je je onder andere gratis registreren via het registratieformulier en gratis op zoek gaan naar andere singles via “Zoeken”. Je gratis lidmaatschap is onbeperkt geldig! Datingspot.nl verplicht je dus tot geen enkele aankoop of lidmaatschap. Andere troeven van de website zijn de mogelijkheid om gratis persoonlijke berichten en rozen te sturen, gratis tot drie foto’s te uploaden, gratis je favorieten en geblokkeerde profielen te beheren en gratis chatten met andere leden van de website.

 

Op dit moment (november 2012) is de website van datingspot.nl volop in onderhoud. Echter niet getreurd: voor je het weet kan je weer volop daten en contact opnemen via datingspot.nl!

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl