Datingsite www.deetz review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Deetz review

30-11--0001

Bezoek website

Wegwijs worden in datingland? Deetz.nl helpt je graag op weg. Een omschrijving en overzicht van de beste datingsites? Dat is deetz.nl.

 

Deetz.nl is niet zoals andere datingsites-vergelijkers een saaie en duffe oplijsting. Nee, deetz.nl is meer dan dat. Deetz.nl is een gebruiksvriendelijke en blitse website die een echte meerwaarde wil geven aan je datingavontuur. Hoe kan je immers anders als beginnende dater starten met daten via internet? Een overzicht van alle datingsites vind je onder “Bekijk het datingsite overzicht”. Via de selectievakjes links op de website kan je vervolgens eenvoudig je zoekresultaten verfijnen. Zo kan je aanduiden of je al dan niet betalend wil daten, wat je intenties zijn (vriendschap, relatie, erotiek, eerste date), binnen welke doelgroep je jezelf situeert en wat voor opties je allemaal wenst tijdens het daten. Uiteindelijk zullen er nog één of enkele datingsites overblijven waaruit je simpelweg je keuze maakt. Naast iedere specifieke datingsite staan elke top en minder punten. Rechts bovenaan staat ook een quotering op 10. Wanneer je “Sorteer op beoordeling” aanklikt, worden alle datingsites voor jou op basis van deze quotering geordend. De top 10 van alle datingsites vind je onder “Datingsite top 10”. Leuk is dat andere bezoekers van deetz.nl ook zelf hun persoonlijke beoordeling kunnen achterlaten. Het aantal goede beoordelingen wordt aangeduid met een groen duimpje, de neutrale met een blauwe duim en de slechte vanzelfsprekend met een rode. Via “Datingwijzer” kom je in vijf eenvoudige stappen bij de voor jou geschikte datingsite terecht. Gratis uitproberen is dus de boodschap!

 

Grappige en relevante posts rond liefde en vriendschap? Dan ben je aan het goede adres bij de deetz.nl-blog. Bijna wekelijks post deetz.nl één of meerdere blogs rond liefde en romantiek. Alle datingsites op een rijtje? Dan kies je best voor deetz.nl.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl