Datingsite www.direct-samen review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Direct-samen review

30-11--0001

Bezoek website

De website van directsamen.nl oogt vrij gothic en extreem, maar is in feite een heel basic en traditionele erotische datingsite. Profielen kunnen zich via de homepage aanmelden en presenteren aan andere leden. Vervolgens is het enkel nog een kwestie van een profiel aan te spreken en contact te leggen. Klinkt eenvoudig, maar is het effectief wel zo eenvoudig en betrouwbaar als directsamen.nl zelf voorstelt?

 

Zoeken naar een profiel kan op basis van leeftijd, geslacht, locatie of vrije zoekterm via de zoekbalk rechts op de website. Een verder overzicht van het desbetreffende profiel krijg je door te klikken op de profielnaam of –foto van het profiel. Qua contactmogelijkheden binnen directsamen.nl is het eerder aan de magere kant. Contact opnemen met één van de profielen kan enkel door middel van sms, die hoe kan het ook anders: betalend is. Prijzen schommelen daarvoor tussen de één en anderhalve euro per bericht. Vrij prijzig, zeker wanneer je graag enkele tientallen berichten over en weer stuurt. Over de betrouwbaarheid van de profielen hebben wij alvast onze twijfels. Alle profielen van directsamen.nl lijken op indrukwekkende blonde fotomodellen met een al even indrukwekkende boezem. En inderdaad, zoals de profielen al doen vermoeden staat er onder “Voorwaarden” dat alle profielen random en fictief zijn, en dat reëel contact niet mogelijk is. Als je via directsamen.nl dus op zoek bent naar real life romantiek of erotiek kom je dus van een magere jacht terug.

 

Momenteel (februari 2013) is de website van directsamen.nl compleet offline. Of er aan de website gesleuteld wordt, of dat de website per definitief gesopt is weet niemand. Regelmatig directsamen.nl eens updaten en de huidige status bekijken is dus de boodschap.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl