Datingsite www.dutchalleenstaanden.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Dutchalleenstaanden.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Op zoek naar Nederlandse talige singles? Schrijf je dan in binnen dutchalleenstaanden.nl. Dutchalleenstaanden.nl is een verzamelwebsites voor alle alleenstaanden wereldwijd die de Nederlandse taal machtig zijn.

 

Reeds meer dan 1.000 koppels werden succesvol door de website gevormd. Waarom zou je dan zelf net als die duizenden de proef op de som nemen? Je zal er van versteld staan hoe eenvoudig het is om online contact te leggen met andere Nederlandstalige singles. Dutchalleenstaanden.nl is een onderdeel van het internationale bedrijf Dating Factory. Met meer dan 10 miljoen geregistreerde gebruikers, waar er nog dagelijks duizenden bij komen, weet het bedrijf als geen ander wat hot en succesvol is op de datingmarkt. Tijdens je registratieproces zal dutchalleenstaanden.nl polsen naar een aantal relevante zaken, zoals je uiterlijke kenmerken, karaktertrekken, leeftijd, relationele voorkeuren etc. Het is op basis van deze gegevens dat dutchalleenstaanden.nl zelf voor op zoek kan gaan naar singles. Opgelet: de Mijn matches-optie staat enkel open voor Gold leden (zie hieronder meer over de lidmaatschappen). Niet getreurd: via het gratis lidmaatschap kan je al tal van leuke dingen doen, zoals foto’s uploaden, video’s toevoegen, chat, mailen, mensen toevoegen aan je buddylist etc. En dit dus helemaal gratis!

 

Gold lid kost circa 19,95 euro/maand. Via dit lidmaatschap kan je naast al de basisopties ook e-mails sturen en lezen, gastenboeken beoordelen, zoeken op basis van geavanceerde zoekopties, jouw matches bekijken etc. Via een extra VIP addon (wat 14,95 euro/maand kost) krijg je daarnaast ook de all-in-voordelen, een prioriteit in behandeling en een hogere rang in meldingen. Als je een maandje extra in de spotlights wil staan zijn deze beide opties dus een aanrader. Ban vandaag nog de eenzaamheid uit je leven en registreer je via dutchalleenstaanden.nl. Succes gegarandeerd!

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl