Datingsite www.dutchcougar review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Dutchcougar review

30-11--0001

Bezoek website

Dutchcougar.nl is de nieuwste datingsensatie in Nederland. Geen fake profielen, sms dames of echte golddigers. Nee, via dutchcougar.nl date je op een veilige en efficiënte manier.

 

Hoe dutchcougar.nl zo zeker kan zijn van die zaken? Wel, dutchcougar.nl hanteert een strikt registratie- en controlebeleid. Als nieuwe lid op de website wordt je allereerst verplicht een aantal vragen te beantwoorden. Naast het invullen van enkele standaardgegevens als je gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres en geboortedatum, is dutchcougar.nl ook benieuwd naar je afkomst en persoonlijkheid. Hoe moet jouw ideale partner er uit zien? Van welke afkomst moet hij of zij zijn? Daarnaast verplicht dutchcougar.nl je ook om een profielfoto te uploaden. Wees gerust, je foto blijft veilig achter slot en grendel binnen de website. Dutchcougar.nl verzekert je er immers van om geen gegevens te verkopen aan adverteerders of andere websites. Na dit alles is het enkel nog een kwestie van afwachten. Binnen de 24u wordt je profiel handmatig gecontroleerd, en bij betrouwbaarheid geactiveerd. Klaar? Dan gaat er een weide wereld aan datingopties voor je open. Zo kan je onder andere foto’s uploaden en doorsturen, chatten, video’s verzenden met wachtwoord, virtuele gifts doorsturen, video’s uploaden en je eigen profiel pimpen. dutchcougar.nl gaat dus niet enkel om daten, maar ook om plezier en fun. Beschik je over een smartphone? Dan kan je de website ook via je favoriete telefoon bezoeken. Ieder nieuw lid van dutchcougar.nl krijgt een gratis lidmaatschap en gratis credit points. Deze kan je onbeperkt gebruiken tot einde saldo. Einde van je tegoed? Dan kies je voor een éénmalige opwaardering of een maandelijks abonnement. Kortom, de keuze is geheel aan jou.

 

Iedereen is welkom binnen dutchcougar.nl, wat je ook zoekt: een pikante chat, vriendschappelijk contact of een friend with benefits!

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl