Datingsite www.e-matching.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

E-matching.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Iedereen kent het bekende probleem van veel hoger opgeleiden: ofwel hebben ze geen tijd om te daten, ofwel springen relaties na enkele dates om steeds dezelfde redenen af. Dat is buiten e-matching.nl gerekend. E-matching.nl is met dagelijks 200 nieuwe leden de grootste datingsite voor hoger opgeleiden. Het weet dus perfect hoe het hoger opgeleiden met elkaar in contact moet brengen.

 

E-matching.nl kies voor professionaliteit en veiligheid. Vooraleer nieuwe profielen op de datingwebsite toegelaten worden, worden alle profielen gescreend op echtheid. Geen fakers of golddiggers dus. Alles start binnen e-matching.nl op basis van het door jou geformuleerde profiel. Binnen dit profiel kan je aangeven waar je vrije tijdsbesteding heen gaat, hoe je het leven momenteel ziet, wat je uiterlijke specificaties zijn etc. Kortom, alle punten die belangrijk zijn om van jou een duidelijk beeld te kunnen vormen. Bij je registratie kan je aangeven of e-matching.nl je dagelijks mag mailen met nieuwe contactsuggesties. Het is op basis van je eigen profiel dat e-matching.nl aanknopingspunten met de andere profielen zoekt. En dat e-matching.nl het serieus neemt, kan je niet ontkennen. Na dag één stelt e-matching.nl al ongeveer 10 profielen voor die normaal aan je vereisten voldoen. Handig en snel dus!

 

E-matching.nl laat je toe om je gratis als proeflid te registreren op de website. Zo kan je in alle onafhankelijkheid oordelen of de website aan je vereisten voldoet. Bij tevredenheid kan je via tal van betalingsopties snel je lidmaatschap upgraden. Als vrouw heeft e-matching.nl bovendien een leuk extraatje voor jou in petto: elke vrouw krijgt gedurende drie dagen een gratis full membership. E-matching.nl mikt niet enkel op zijn datingsysteem, maar stelde ook datingtips en een liefdescursus op om je datingskills te verbeteren. Online daten als hoger opgeleide doe je dus het beste bij e-matching.nl.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl