Datingsite www.erotendo review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Erotendo review

30-11--0001

Bezoek website

Erotendo.com was een website waarop zowel single heren, dames als koppels elkaar konden ontmoeten. Zonder verplichtingen kon je via het netwerk speuren in honderden geile profielen, contact opnemen en uiteindelijke een leuke sexdate plannen.

 

Qua uitstraling ziet erotendo.com er erg professioneel uit. Een cleane basic layout, tientallen foto’s van singles op de homepage en een button met “Gratis inschrijven”. In grote mate dus veel gelijkenissen met grotere professionele datingsites. Registeren binnen erotendo.com kon dus gratis via de homepage. Simpelweg een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres ingeven en je kon onmiddellijk starten met daten. Als geregistreerd en geactiveerd lid binnen erotendo.com kun je onder andere je profiel bewerken, extra foto’s uploaden, de profielen van de honderden andere leden bekijken en zelfs doorheen de fotoboeken bladeren. Echter om contact op te nemen met de singles en koppels van het netwerk, vraagt erotendo.com een geupgrade lidmaatschap. Dit komt circa neer op 50 euro per account. Geen geld in vergelijking met andere datingsites waar je tussen de 19,95 en 39,95 euro per maand aan lidgeld betaald. Het bedrag is nochtans hoog genoeg wanneer je weet dat het merendeel van de profielen op erotendo.com fake zijn. Ben je met andere woorden op zoek naar een real life date die verder gaat dan het internet? Dan ben je er via erotendo.com aan voor alle moeite.

 

Momenteel (februari 2013) is de website van erotendo.com offline. Mogelijks blijft de website na de aanhoudende negatieve kritiek rond misbruik en fake profielen definitief offline. Of wie weet heeft de website-eigenaar zijn doelstellingen gewijzigd? Regelmatig erotendo.com eens bezoeken is dus de boodschap.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl