Datingsite www.fleurdating.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Fleurdating.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Heb je zin om op een veilige en vertrouwde manier te daten? Dan is fleurdating.nl zeker een aanrader. Fleurdating.nl brengt je graag weer in de “fleur” van je leven dankzij zijn tientallen leden. Een aanrader!

 

Absoluut top aan fleurdating.nl is het overzicht. Navigeren en registreren binnen fleurdating.nl kan heel eenvoudig. Via een eenvoudige klik op “Aanmelden” beland je automatisch op het registratieformulier. Daarin vraagt fleurdating.nl je een aantal zaken zoals je gebruikersnaam, e-mailadres, gewenste wachtwoord etc in te geven. Klaar? Dan bevestig je je aanmelding via een klik op “Aanmelden”. Vanaf nu ben je officieel lid van fleurdating.nl-website. Ook zoeken kan heel eenvoudig via het zoekformulier. Geef aan naar welk geslacht van date je op zoek bent, in welke provincie hij of zij moet wonen en tussen welke leeftijdsgrenzen je iemand zoekt. Fleurdating.nl speurt meteen matchende profielen met jou op. Een mogelijk nadeel van fleurdating.nl is het (momenteel) beperkte aantal leden. De website van fleurdating.nl staat nog maar in zijn kinderschoenen en beschikt dus maar over een beperkt aantal leden. Echter als anderen net als jou het initiatief nemen, zal de website snel weer vollopen. Contact opnemen met anderen kan via de berichtenoptie. Typ een leuk bericht of eerste contact en voor je het weet ben je heen en weer aan het pennen. Anderen contactopties zoals chatten, is momenteel niet voor handen. Fleurdating.nl beloofde echter om in de toekomst één en ander aan te passen aan de website. Een chat- en flirtoptie is daar één van de mogelijkheden van.

 

Op dit moment (november 2012) is fleurdating.nl tijdelijk offline. Misschien de beloofde upgrade die wordt doorgevoerd, of komt fleurdating.nl terug met een ander concept? Regelmatig een blikje werpen op de website is dus de boodschap.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl