Datingsite www.flirtzoeken.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Flirtzoeken.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Flirtzoeken.nl is een leuke en handige manier om snel online contact te zoeken. Het leuke aan flirten is dat alles vrijblijvend en vrijwillig is. Wil je liever iets niet prijsgeven, of stelt iemand jou ongepaste vragen? Dan beantwoord je ze simpelweg niet.

 

flirtzoeken.nl gaat op een discrete manier voor zijn zoektocht te werk. Binnen “Jouw profiel” vraagt flirtzoeken.nl enkel naar enkele basispunten zoals geslacht, leeftijd en woonplaats, maar verplicht je nergens anders toe. Desgewenst kan je steeds iets over jezelf neerpennen of een foto van jezelf uploaden. Reeds sinds 2010 gaat de website op die manier te werk. En met succes: het ledenaantal staat inmiddels al op enkele tienduizenden. Door een stabiel en veilig platform aan te bieden, hoopt flirtzoeken.nl diezelfde veiligheid uit te stralen naar zijn leden. Contact opnemen of profielen bezoeken kan enkel via de daarvoor bestemde pagina’s. Alles wat binnen de website gepost wordt, blijft discreet van het andere wereldwijde web bewaart. Als basis van flirten ligt natuurlijk contact. Heb je iemand ontmoet die je helemaal aanstaat voor een leuke babbel of spannend sexcontact? Dan stuur je hem of haar een privé-berichtje of flirt. Wanneer jijzelf ook in de smaak valt, zal het andere profiel onmiddellijk reageren. Et voila: jullie gesprek is gestart! Goedkoper berichten versturen? Kies dan voor een berichtenbundel. Je betaalt een goede 40 euro voor 50 credits, een tegoed waarmee je tientallen nieuwe profielen kan aanspreken.

 

Door dit alles is flirtzoeken.nl in korte tijd uitgegroeid tot één van de snelst groeiende datingcommunity’s van Nederland. Bovendien maakt flirtzoeken.nl geen gebruik van plug-ins of software. Safety en succes dus gegarandeerd!

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl