Datingsite www.foundyou review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Foundyou review

30-11--0001

Bezoek website

Foundyou.nl is een kleinschalige, maar gezellige en vertrouwde datingomgeving voor single christenen. Medio 2010 werd foundyou.nl opgericht als gratis alternatief voor de vele betalende christelijke datingssites. Foundyou.nl is dus een absolute meerwaarde in je single-bestaan!

 

Hoe kan het dat foundyou.nl gratis is, terwijl vele andere christelijke datingssites betalend zijn of achteraf toch nog een bijdrage vragen? Wel, omdat foundyou.nl gestart is als een privé-initiatief. De werkelijke kosten van de website zijn nihil, buiten het vele werk en moeite van de administrators en oprichters. Benieuwd? Volg dan vrijblijvend eens de rondleiding, of word onmiddellijk lid via “Gratis lid worden”. Het volstaat om simpelweg een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in te geven, vooraleer je toegang krijgt tot de rest van het registratieproces. Om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan, stelde foundyou.nl een uitgebreide vragen- en persoonlijkheidslijst op. Wat de invloed van geloof is op jouw leven, wat voor type contact je zoekt en uit welke omgeving,… Geen enkele vraag blijft ongeroerd. Gelukt? Dan kan je pas echt goed van start gaan. Als geactiveerd lid kun je gratis profielen bekijken, privéberichten sturen, foto’s uploaden en zelfs links naar video’s delen. Lid worden van de actieve community van foundyou.nl kan dus heel snel. Alle nieuwe leden worden ook overzichtelijk vermeld op de homepage waardoor je onmiddellijk op de hoogte blijft van nieuwe leden.

 

Christelijk daten in een veilige en vertrouwde omgeving? Dat doe je via foundyou.nl. Wie weet ben jij wel lid nummer 100 van de website?

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl