Datingsite www.friend2net review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Friend2net review

30-11--0001

Bezoek website

Friend2.net is een moderne en strakke website die zich richt op alle singles. Op zoek naar een nieuwe vriendschap voor toffe belevenissen? Of ben je nooit de ware Jacob tegengekomen? Via friend2.net zijn de mogelijkheden eindeloos. Simpelweg registreren, je registratie bevestigen, en klaar is kees.

 

Friend2.net is een vrij basic relatie- en datingwebsite. Met sobere kleuren (grijs-blauw-wit) en beperkte opties, zou je niet meteen wild lopen van de website. Nochtans schuilt er achter friend2.net een flink staaltje techniek. Friend2.net centreert zich vooral rond het profielengedeelte. Als nieuw lid kun je een eigen profiel aanmaken en uitdiepen naar echt wens. De gedeeltes “iets over mij” en “iets over mijn gewenste partner” kunnen enkel bekeken worden door premium leden. Je echt vertrouwelijke informatie komt dus enkel bij vertrouwde gebruikers van de website terecht. Geïnteresseerd in een bepaald profiel? Toon dan je interesse via een bericht, toon interesse, chat of de vind ik leuk-knop. Enkel de optie camchat is enkel toegankelijk voor premium leden. Een nieuw bericht in je postvak-in? Dan krijg je automatisch een melding in je mailbox en “postvak” bovenaan de website. Bekijk ook zeker eens de Hot or not-optie. Via deze pagina kun je andere leden beoordelen met x aantal hartjes. Wie weet schuilt er onder één van de foto’s wel jouw ideale date? Friend2.net is er van overtuigd dat het jou kan helpen met het vinden van een speciaal persoon. Net daarom gebruikt het een “niet goed, geld terug”-garantie. Opteer je voor een premium lidmaatschap, maar vind je tijdens je lidmaatschap geen partner? Dan betaald friend2.net je abonnementsgeld terug!

 

Niet langer wachten om te starten met daten? Schrijf je dan vlug kosteloos in, en start vandaag nog jouw zoektocht naar een nieuwe buddy of partner.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl