Datingsite www.frunniken.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 5.0/5 (1 stem )

stars

Frunniken.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Frunniken.nl zorgt voor direct sexcontact in eigen streek. De website van frunniken.nl is in feite een portaalwebsite waarop verschillende geregistreerde profielen hun sms-profiel voorstellen. Ook jijzelf kan een account aanmaken binnen de website via “Aanmelden”.

 

Nadat je je eigen gsm-nummer, e-mailadres en gewenste wachtwoord hebt ingegeven, is je profiel onmiddellijk klaar voor contact. Een overzicht van alle beschikbare profielen vind je onder de Homepage. Het totaalaanbod van 9 pg’s met contacten kan je nader verfijnen op basis van eigen geslacht, gewenste geslacht, provincie, leeftijd en zelfs nickname. Belangrijk: wanneer je je aanmeld als lid binnen frunniken.nl, dan wordt daardoor je profiel nog niet toegevoegd aan de homepage. Via je aanmelding krijg je enkel toegang tot de mogelijkheid om contact op te nemen en je resterend saldo te bekijken. Frunniken.nl zelf het grove werk laten opknappen? Via “Vindt uw ideale partner” stuurt frunniken.nl automatisch een bericht naar het profiel dat het beste met jouw eisen overeenstemt. Top is dat de variatie aan profielen binnen frunniken.nl enorm uitgebreid is. Jongere dames, dames van middelbare leeftijd, slank en iets molligere dames: de keuze is geheel aan jou. Minpuntje is dat er geen enkele man actief is binnen frunniken.nl. Als vrouw op zoek naar een man, of man op zoek naar een man kom je dus van een magere reis terug. Voorts is er weinig datingvol aan de website. Zo is er geen matching-functie, dating-mogelijkheid, hot or not spel of dergelijke. Frunniken.nl is dus hoofdzakelijk een etalagewebsite met sms-profielen.

 

Wanneer je de voorwaarden van frunniken.nl doorneemt zul je echter merken dat bepaalde profielen een entertainment karakter kunnen hebben. Met andere woorden: met de profielen van frunniken.nl ben je nooit zeker of er een reëel of fictief persoon achter het profiel schuilgaat en echte afspraakjes mogelijk zijn. Kwestie van even uit te proberen dus.

Frunniken.nl review, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 5.0/5 (1 stem )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl