Datingsite www.fun2love review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Fun2love review

30-11--0001

Bezoek website

Fun2love.nl is een online community voor swingers en andere daters. Zowel hete singles als koppels op zoek naar variatie en vernieuwing proberen via fun2love.nl een intieme ontmoeting te scoren.

 

Hoe je jezelf aanmeld als lid binnen fun2love.nl kan vrij omslachtig lijken aangezien er geen enkele link of button staat met de vermelding van ‘Aanmelden’ of ‘Registreren’. Wanneer je nochtans doorscrolt naar beneden de website onderaan, zal je zien dat er een kleine button met ‘Meld je nu gratis aan’ staat te blinken. Fun2love.nl hanteert een vrij strikt registratiebeleid. Zo ben je verplicht tijdens je registratie een tiental vragen rond jezelf, seksuele geaardheid en seksuele verlangens in te vullen, en is bovendien je profiel onzichtbaar totdat je een profielfoto hebt geupload. Idem voor wanneer je geen gegevens binnen je profiel zou hebben ingevuld. Op die manier probeert fun2love.nl van zijn community een veilige en non-fake omgeving te maken. Het wachten is alvast de moeite waard met de talrijke mogelijkheden binnen de website. Zo kan je enerzijds zoeken binnen de geregistreerde leden op basis van leeftijd, geslacht, postcode, seksuele geaardheid en gewenste seksueel contact. Voorts kan je leuke foto’s, video’s, muziek en zelfs berichten aan je profiel toevoegen. Aanrader binnen fun2love.nl is zeker de matchtest. Op basis van de gegevens die je zelf op je profiel invulde, kan fun2love.nl speuren via zijn matchingcriteria. Een sexdate met een single of ander koppel is dus zo gefixt met het matchingsysteem. Andere actieve plekken binnen fun2love.nl zijn het forum, de online chatbox met verschillende kamers en video-optie en de blogs. Wel vrij omstreden is de eigen fakers-lijst van fun2love.nl. Op de homepage van de website vind je een link naar verschillende e-mailadressen die volgens fun2love.nl fake zijn. Of het effectief klopt blijft de grote vraag.

 

Fun2love.nl is dus als gratis datingsite een prima alternatief voor de honderden identieke gratis datingsites die je op internet aantreft en de enkele professionele betalenden. Check it out via www.fun2love.nl.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl