Datingsite www.funmatch review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Funmatch review

30-11--0001

Bezoek website

Op zoek naar iemand om iets leuks mee te beleven? Maar ben je niet onmiddellijk expliciet op zoek naar een nieuwe liefdesrelatie? Funmatch.nl is dé nieuwe online meetingcommunity waar je op een veilige en eenvoudige manier met andere mensen in contact komt.

 

Funmatch maakt van gemeenschappelijke interesses en hobby’s gebruik om bij elkaar horende vrienden/partners met elkaar te binden. Zoek je bijvoorbeeld iemand om mee uit te gaan? Of eerder iemand om samen mee te sporten? Geef dan simpelweg om de homepage van de website aan welk geslacht je bent, naar welk geslacht en welke activiteit je op zoek bent. Funmatch schotelt je dan onmiddellijk tientallen profielen voor die net naar net dezelfde zaken als jij op zoek zijn. Via opties als leeftijd, gewicht en lengte kan je het totale zoekaanbod nog nader verfijnen. Zelf kan je te allen tijde ook een profiel aanmaken en mogelijke mensen ontmoeten. Geef simpelweg je leeftijd, locatie en gewenste activiteit in, en andere profielen kunnen eenvoudig met jou contact opnemen. Wie weet heb je vanavond reeds een berichtje in je postvak-in? Als nieuw lid van de website kan je gedurende tien dagen de website gratis uitproberen. Nadien kan je je abonnement verlengen voor circa 15,- euro per maand. Kortom, een handige manier om voordelig alle voordelen van funmatch.nl te ontdekken.

 

Op zoek naar een nieuw avontuur? Of wil je allerlei leuke zaken als de bioscoop, sporten of uitstapen niet meer alleen doen? Zoek dan via funmatch.nl een levensgezel. Wie weet bloeit er uit de vriendschapsrelatie wel later een mooie liefdesrelatie.

Website Details
Betaald
1 stars
Ja
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl