Datingsite www.gewoon-dating review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Gewoon-dating review

30-11--0001

Bezoek website

Gewoondating.nl is er voor iedere meerderjarige single op zoek naar nieuwe liefde. Of je nu met andere woorden 20, 30, 50 of ouder bent, gewoondating.nl kan je perfect helpen in je relatiezoektocht. Probeer het zelf!

 

Gewoondating.nl wil dé datingsite zijn voor alle singles. De eenvoudige en gebruiksvriendelijke website is daar een mooi voorbeeld van. Registeren kan via homepage van de website. Klik onder het log-in scherm op “Registreer me” en volg vervolgens alle stappen van het registratieproces. Klaar? Dan kan je nu inloggen met je gebruikersgegevens via de homepage. Gewoondating.nl werkt met het zogenaamde profiel-match principe. Gewoondating.nl gaat zelf op basis van de informatie die jij aan je profiel toevoegt op zoek naar een perfecte date. Zo probeert het onder andere een match te vinden inzake jouw levensstijl, kledijtype, vrije tijdsbesteding, relationeel verleden en werksituatie. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je jezelf zo goed mogelijk presenteert: vertel iets leuks rond jezelf of een anekdote uit je persoonlijke leven, het daten zal nog sneller verlopen! Het opstellen van je eigen profiel en speuren in de ledendatabase is helemaal gratis. Wil je een profiel contacteren? Dan ben je verplicht te investeren in een aantal credits. Credits vormen je digitale portemonnee bij uitstek op de website. Credits aankopen kan in verschillende voordelige pakketten, gaande van 10 tot 200 euro. Een gouden regel: des te meer credits je aankoopt, des te voordeliger het tarief.

 

Op dit moment (december 2012) is de website van gewoondating.nl tijdelijk offline. Of de datingsite voor iedereen ooit nog terugkomt, blijft twijfelachtig. Regelmatig de website checken is dus de boodschap.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl