Datingsite www.happysingles.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Happysingles.nl review

30-11--0001

Bezoek website

Geniet je met volle teugen van het single-bestaan? Of wordt het happy single nu wel even welletjes? Voor beide categorieën van singles is happysingles.nl de geknipte oplossing. Happysingles.nl is immers geen doorsnee datingwebsite, maar is community voor zowel singles die van het vrijgezellenleven willen genieten als singles die graag weer een relatie willen aanknopen.

 

Registreren binnen happysingles.nl kan heel eenvoudig via het registratieformulier op de homepage. Geef je gewenste gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres en leeftijd in, en happysingles.nl maakt per direct voor jou een profiel. Zaken als je postuur, gewicht, lengte, haarkleur en huidskleur kan je naderhand vrijblijvend invullen via “Bewerk profiel”. Leuk is dat elk profiel een eigen gastenboek krijgt. Tref je iemand leuk aan op de website? Pen dat iets leuk neer in het gastenboek van het profiel. Een waardering of complimentje valt steeds in goede aarden! Uit veiligheidsoverwegingen kun je zelf geplaatste berichten nog screenen vooraleer ze effectief in je gastenboek verschijnen. Ook de mogelijkheid om foto’s te uploaden, een eigen video te plaatsen of te bloggen is voor elk geregistreerd lid gratis. Een aanrader als nieuweling is “Hot or not”. Via dit “spel” beoordeel je persoonlijke foto’s van andere leden op basis van een sterrensysteem, en kom je ook meteen in contact met andere leden. Een win win-situatie voor zowel jou als het andere profiel. Zoeken binnen het profielenaanbod van happysingles.nl kan onder andere via eenvoudig zoeken, geavanceerd zoeken, mijn matches of bewaarde zoekopdrachten. Deze laatste twee opties laten je respectievelijk toe om te zoeken binnen de aanraders voor jou happysingles.nl of reeds eerder verrichte zoekopdrachten. De meest populaire leden van de website tref je aan op de homepage onder “Populaire leden”. Misschien een aanrader om eens aan te spreken?

 

Het is niet verwonderlijk dat happysingles.nl inmiddels meer dan 35.000 likes heeft. Happysingles.nl maakt van daten fun!

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl