Datingsite www.homogaydatecom review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Homogaydatecom review

30-11--0001

Bezoek website

Homogaydate.nl is de vindplaats voor 100% discrete gay seks. Duizenden homo’s uit Nederland en België zijn via homogaydate.nl op zoek naar een spannende one night-stand of langdurige seksrelatie.

 

In totaal beschikt homogaydate.nl over 118.000 verschillende gebruikers uit België en Nederland. Uit de statistieken van de website blijkt zelfs dat er bijna continu 5.000 verschillende leden online zijn. Voldoende keuze dus voor een leuke sexdate! De website van homogaydate.nl is enorm overzichtelijk ingedeeld. Via “Mijn profiel” kan je jouw eigen pagina beheren. Hoe je er uitziet, wat je favoriete seksstandjes zijn en of je al dan niet houdt van speeltjes: via jouw profielpagina deel je het allemaal. Ook kan je tot drie foto’s gratis uploaden. Een spannende foto van jezelf kan vast anderen overhalen om contact op te nemen. Standaard krijgt iedere gebruiker gratis 45 credits. Deze credits kan je spenderen aan het sturen van berichten (20 credits per bericht) of knipogen (15 credits per knipoog). Met de 45 credits is je weg naar contact dus goed gestart. Zijn je credits sneller op dan verwacht? Dan waardeer je je tegoed eenvoudig weer op via de telefoon of iDeal. Zoeken binnen de profielen van homogaydate.nl kan op basis van woonplaats of leeftijd. Heb je iemand ontmoet die je nooit meer uit het oog wil verliezen? Sla hem dan op via “Favorieten”, op die manier kan je steeds “in geval van nood” teruggrijpen naar het profiel.

 

Kortom, ben je als man op zoek naar een andere man. Maar weet je niet waar starten? Of heb je gehad met fakers? Kies dan voor homogaydate.nl. 100% gratis registratie en 100% garantie op spannende seks!

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl