Datingsite www.kinky.nl review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 2.5/5 (6 stemmen )

stars

Kinky.nl review

Kinky.nl omschrijft zichzelf als dé grootste prostitutie-marktplaats van de Benelux. Zowel particulieren, seksbedrijven en zelfs massagesalons kunnen binnen kinky.nl heel wat zien en gezien worden.

Een eerste grote gedeelte van kinky.nl is de seks-afspraak katern. Daarbinnen kunnen onder andere mannen, vrouwen, stellen, transseksuelen, gay-mensen en mensen met een welbepaalde fetisj een eigen advertentie posten. Binnen elke categorie kan je het overzicht aan advertenties nog nader verfijnen op basis van plaats van ontvangst, land, locatie en zelfs postcode. Top is dat bij elke advertentie een duidelijke foto, eventueel een filmpje, een link naar andere foto’s en een link naar de volledige advertentie vermeld staat. Binnen de volledige advertentie kan je dan lezen wat de mogelijkheden op seksueel vlak zijn en tussen welke uren het profiel jou kan ontvangen. Overzichtelijk én handig. Qua contactopties binnen het advertentie-gedeelte hoef je je helemaal niet te beperken tot het sturen van een bericht. Zo kan je zelfs een webcam-gesprek of voice-gesprek starten. Alle mogelijkheden voor seksbedrijven werden opgelijst onder “Sex-bedrijven”. Ben je met andere woorden een massagesalon, escortbureau of SM studio dat op zoek is naar nieuwe klanten of wil je gewoon je diensten eens aanprijzen? Dan kun je tegen een kleine vergoeding je advertentie met meer dan 60.000 bezoekers per dag delen. Werk je als zelfstandige? Als zelfstandig werkende dame plaats je compleet gratis een advertentie op kinky.nl. Meld je simpelweg aan via de stappen binnen “Advertentie plaatsen”, en laat je sexcontacten maar komen. Zoeken binnen alle geplaatste advertenties en actieve profielen kan ook op basis van zoekterm. Vul bovenaan de term waarnaar je op zoek bent in, en klik op “Zoeken”.

Kinky.nl is dus zeker de moeite waard om te ontdekken. Enige minpuntje is de toch wel prominente aanwezigheid van reclame. Links en rechts op de website vind je bijvoorbeeld verschillende advertenties en plaatjes die je richting andere webcamsites lokken. In een moment van verstrooidheid zit je dus zo meteen fout.

Kinky.nl review, 2.5 out of 5 based on 6 ratings

Website Details
Verplicht betaald
1 stars
Ja
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 2.5/5 (6 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl