Datingsite www.knalverliefd review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Knalverliefd review

30-11--0001

Bezoek website

Zoek je een leuke man of vrouw om “knalverliefd” op te worden? Of simpelweg op zoek naar een vriendschappelijke relatie? Via Knalverliefd.nl registreer je je nu gratis en snel!

 

Het systeem achter Knalverliefd.nl is enorm gebruiksvriendelijk. Zo start alles met je registratie op de website. Na het invullen van je persoonlijke e-mailadres en een accountnaam, mailt Knalverliefd.nl je automatisch een log-in code. Na het valideren ervan kan je onmiddellijk starten met het aanmaken van je profiel. Vul je persoonlijke gegevens (zoals naam, beroep, leeftijd, lichaamsversiering en andere uiterlijke kenmerken) in, en Knalverliefd.nl maakt per direct een advertentie voor je aan. Het is op basis van deze advertentie dat andere profielen met jou contact kunnen opnemen. Zelf benieuwd in wat voor profielen er allemaal op de website rondzwerven? Zoek dan zelf op basis van geslacht, leeftijd en regio. Overtuigd van iemand? Neem dan contact met hem of haar op via de e-mailfunctie. Knalverliefd.nl laat je toe om gratis profielen te bezoeken en foto’s te bekijken, maar vraagt een kleine vergoeding voor het contact opnemen met een ander. Voor een goede 10 euro kan je zelfs al 10 verschillende profielen aanspreken. Vind je het nog steeds te veel geld? Knalverliefd.nl geeft in ruil voor extra tips of hints rond de website gratis e-mail tegoed. Een aanrader dus wanneer je in geldnood zit!

 

Uniek aan Knalverliefd.nl is de “Ik voel me”-knop. Via deze button kan je aangeven hoe je jezelf voelt, en of je nood hebt aan een opkikker. Wie weet steekt een knappe man of vrouw je wel een hart onder de riem. Kortom, Knalverliefd.nl heeft alles in petto om van je een spetterende nieuwe liefde te voorzien!

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl