Datingsite www.lekker-afspreken review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Lekker-afspreken review

30-11--0001

Bezoek website

Lekkerafspreken.nl is in feite en gratis adult chat. Jezelf als gast inloggen kan via het kleine venstertje op de homepage van de website. Kies een chatnaam, vink je eigen geslacht aan en hit de ‘Videochat login’-button. Automatisch wordt de videochat in een apart venster geopend. Wil je liever niet die vervelende ‘Guest’ vermelding tijdens je chatbezoek? Door een account aan te maken op lekkerflirten.nl krijg je automatisch toegang met je bijhorend account op de chat van lekkerafspreken.nl.

 

Lekkerafspreken.nl is een 100% gratis webcamchat. Nochtans moet je er daarvoor bijnemen dat er tijdens je bezoek ietwat reclame verschijnt. Allereerst krijg je steeds op de homepage links een resem aan banners te zien, en ook in het eigenlijk chatvenster staan bovenaan links richting verschillende andere websites. Voorts schuilen er bij lekkerafspreken.nl weinig addertjes onder het gras. Veranderen tussen de verschillende kamers van de chat kan via de button ‘Rooms’. Door een welbepaald profiel aan te klikken krijg je per direct verbinding met zijn of haar webcam. Op die manier kan je tegelijk tot drie verschillende webcams bekijken. Nog leuke extraatjes van de lekkerafspreken.nl-chat: schattige emoticons, een resem aan opties om je video- en audio-opties aan te passen en een actieve chat. Lekkerafspreken.nl was alleszins lange tijd een actieve chatbox. Proefondervindelijk schort er tegenwoordig toch iets aan de webcamchat. Ofwel worden er geen leden weergegeven binnen de chatbox, ofwel krijgt de chatbox nooit verbinding met de server. Mogelijks een tijdelijk dipje waaraan gesleuteld moet worden.

 

Om de veiligheid van alle gebruikers te waarborgen, hanteert lekkerafspreken.nl een strikt gebruikersbeleid. Zo is het verboden om leden te lokken richting alternatieve (betalende) sites, worden leden zonder webcam die wel een room met verplichte webcam bezoeken gekicked uit de chatbox en staan enkele moderators steeds paraat voor vragen of problemen.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl