Datingsite www.lesbidating.be review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Lesbidating.be review

30-11--0001

Bezoek website

Op zoek naar vrouwelijke contacten op internet? Dan hou je beter even halt bij lesbidating.be. Lesbidating.be is één van de beter gekende datingsites voor vrouwelijke holebi’s. Meer dan honderd verschillende vrouwen uit verschillende provincies van België en Nederland willen graag met jou in contact komen.

 

De grens om je te registeren binnen lesbidating.be is enorm klein: het enige wat je verplicht moet invullen zijn je gebruikersnaam, leeftijd, wachtwoord en geslacht. Alle andere vragen zoals je uiterlijk, hobby’s en werk zijn geheel vrijblijvend. Deel je uit veiligheidsoverwegingen bepaalde zaken liever niet met het internet? Geen enkel probleem. Zelf kan je naderhand alle gegevens nog bewerken via “Mijn profiel”. Dagelijks verschijnt er een nieuwe “Foto van de dag” rechts op de website. Wie weet schuilt er onder deze kop wel een leuke meid voor een gezellig contact. Lesbidating.be biedt enkel de optie “Stuur een e-mail” aan. Geen flirts, knipogen, vragenlijsten of dergelijke. Nee, gewoon de basic-functionaliteiten van een datingsite zoals het zou moeten zijn. Zelf op zoek gaan naar een chatvriendin, stapmaatje of soulmate? Klik dan op “Zoek”. Via de zoekoptie kan je onder andere zoeken op basis van geslacht, leeftijd, horoscoop, provincie of trefwoord. Omdat lesbidating.be zich richt op vrouwen die een vrouwelijk contact zoeken, zijn mannen en stellen niet toegelaten binnen de website.

 

Met lesbidating.be zit je dus goed op alle vlakken. De website wordt dagelijks gecontroleerd op fakers en bij twijfel worden de profielen verwijderd. Gratis lesbidating? Dat doe je via lesbidating.be.

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl