Datingsite www.libero-amore.com review
VN:RO [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )

stars

Libero-amore.com review

30-11--0001

Bezoek website

Liberoamore.com is al sinds 2009 één van de grotere namen binnen de datingwereld. Het grote verschil met andere datingwebsites is dat liberoamore.com werkelijk voor iedereen is: jong of oud, hoog opgeleid of minder hoogopgeleid: iedereen heeft recht op een gelukkige relatie!

 

Ondanks dat liberoamore.com hoofdzakelijk gefinancierd wordt door reclame-inkomsten, is er toch weinig spam of blinken er toch weinig banners op de website. Het minieme aantal advertenties die je op de website ziet verschijnen, werd ingericht om liberoamore.com zoveel mogelijk te laten groeien. Liberoamore.com werkt immers steeds aan een verbeterde website en verbeterde functionaliteiten. Het is ook vanuit dat oogpunt dat liberoamore.com begin 2010 in zijn lidmaatschappen begon te veranderen. Iedereen kon en kan zich gratis inschrijven via de website. Echter voor het direct communiceren met andere leden, zoals het versturen van een bericht of flirts, is een betalend lidmaatschap vereist. Eén groot voordeel: je lidmaatschap bindt je tot niets. Heb je het na twee weken, een maand of 6 maanden helemaal gehad met het betalende lidmaatschap? Dan verleng je simpelweg je lidmaatschap niet. Kortom, liberoamore.com geeft je de geknipte ruimte om alles zelf te ontdekken en te testen. Andere troeven van liberoamore.com is het strenge anti spam en anti fakers beleid, een actief forum waarop je mee kan discussiëren over diverse onderwerpen, de mogelijkheid om steeds te bekijken wie je profiel heeft bezocht en bij wie je favoriet bent.

 

Zelf deelnemen aan de actieve community van liberoamore.com? Schrijf je dan in via de link en maak vandaag nog tientallen nieuwe vrienden en relaties!

Website Details
Betaald
2 stars
Nee
Geef nu uw beoordeling over deze website door op de sterren te klikken OF schrijf een review over deze website!
VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen )
E-mail adres :

Titel van uw review:

Review:

Zou u deze website aanbevelen?
Ja, ik zou deze website aanbevelen aan anderen
Nee, ik zou deze website niet aanbevelen aan anderen

Sterke punten van de website?:

Zwakke punten van de website?:

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe review is op fakers.nl